Hoppa till textinnehållet
[an error occurred while processing this directive]

Aktuellt

0 kr courtage i februari

Vår samarbetspartner Swedbank har haft störningar i värdepapperstjänsten. Som plåster på såren erbjuder Bergslagens Sparbank därför sina kunder fritt courtage vid handel med värdepapper i appen och internetbanken.


Detta gäller för kunder i Swedbank och sparbankerna under februari månad. Courtaget justeras automatiskt och kommer att synas i orderbilden. Alla värdepapperstyper och marknader omfattas.

Fritt courtage under februari

Stöd som gett resultat

Nytänkande under pandemi-sommaren blev en besökssuccé för turistnäringen i Bergslagen. Bidraget från bankens ägarstiftelse gjorde stor skillnad.

"Bidrag jätteviktigt"

Tack vare bidrag till dräneringsarbete från vår ägarstiftelse får ideella Storfors Hundklubb en torrare träningsplan som gör att de kan börja använda den tidigare på året.

Att hjälpa en anhörig

Hur fungerar det med fullmakter och vilka olika finns det? Här har vi samlat de vanligaste fullmakterna, både för barn, vuxna och dödsbon.

anhorig-500x300

Uppgradera SäkerhetsID till Mobilt BankID

Är ditt barn 12 år eller äldre? Då kan barnet, med vårdnadshavarens medgivande, uppgradera till att även kunna använda sitt BankID utanför banken, till exempel för vårdtjänster och skola.

Barnsparpremie!

Ge ditt barn en bra start i livet! Nu dubblar vi första insättningen med upp till 1000 kronor.

Barnsparpremie-500x300

Börjat använda Apple Pay än?

Varning för falska samtal

Bedragare ringer och påstår att de är från banken, polisen eller inkassobolag. De vill komma åt koder från dosan eller att du loggar in med Mobilt BankID. Om du får den här typen av samtal: Lägg genast på. Har du lämnat ut koder, kort- eller kontouppgifter? Kontakta banken på telefon eller besök närmaste bankkontor.

Stöd i osäkra tider

Bergslagens Sparbank vill vara ett stöd för dig som kund både i bra och dåliga tider. Vi har samlat information om vad som gäller och om hur du som bankkund påverkas. 

Våra kontor har öppet som vanligt men vi hänvisar till Folkhälsoinstitutets rekommendationer och ber dig som kund att skydda dig själv och andra genom att i möjligaste mån använda telefon eller våra digitala tjänster.

Ha råd när du har tid.