Hoppa till textinnehållet

Jobba hos oss

Kollegor står och skrattar tillsammans på fikarast

– Söker du en ny utmaning? Kanske är Bergslagens Sparbank en plats för dig. Vi utvecklas ständigt med våra kunder och anställda och kanske finns det en tjänst hos oss som vore helt rätt för dig. Titta in på sidan om lediga tjänster så finner du förhoppningsvis din nya utmaning.

Bergslagens Sparbank

Bergslagens Sparbank har idag runt 34 000 privatkunder och 4 000 företagskunder. 45 anställda möter kunderna på något av våra åtta bankkontor. På bankens huvudkontor i Lindesberg arbetar 17 personer. Och tillsammans berikar vi Bergslagen.

En stimulerande arbetsplats

Bergslagens Sparbank erbjuder en stimulerande arbetsplats med goda möjligheter att utvecklas och skapa värden inte enbart för våra kunder, dig själv, banken och vår ägare. Här kan ditt engagemang berika hela Bergslagen, såväl direkt som på sikt.

Decentraliserat arbetssätt

Vi arbetar med ett decentraliserat arbetssätt som innebär tydliga mandat, befogenheter och ansvar. Allt som inte är under utveckling är under avveckling, är en mening som styr vår personalpolitik.

Trovärdiga, engagerade och sympatiska

Våra värdeord speglar vår önskade medarbetarprofil mycket väl: Vi ska vara trovärdiga, vara engagerade i vår egen och kundernas utveckling och vårt sympatiska förhållningssätt ska prägla alla kundkontakter och samarbeten.

Lediga tjänster

Just nu söker vi en privatrådgivare till vårt kontor i Lindesberg.

Läs mer och ansök här!

Behandling av personuppgifter

När du gör en ansökan/intresseanmälan samtycker du till att din information (såsom kontaktuppgifter, personligt brev och CV) administreras av banken. Genom att samtycka till villkoren i denna text godkänner du att arbetsgivaren får samla in, behandla och använda dina uppgifter i syfte att behandla din ansökan. Uppgifterna du lämnar sparas högst i två år efter den senaste händelsen eller i nära anslutning till din begäran om radering. För detaljerad information om bankens behandling av personuppgifter och dina rättigheter som registrerad besök www.bergslagenssparbank.se/gdpr.