Hoppa till huvudinnehåll

Kundansvarig Företagsrådgivare

Södra Dalarnas Sparbank och Bergslagens Sparbank är mitt uppe i en spännande resa i form av en sammanslagning där vi gemensamt bildar Sparbanken Bergslagen. Den nya bankens verksamhet kommer från årsskiftet att bedrivas genom sju kontor där de största ligger i Hedemora, Lindesberg och Nora. Affärsvolymen uppgår till 40 miljarder kronor och antalet anställda är ca 100. Vi är marknadsledande i vårt verksamhetsområde och erbjuder storbankens alla tjänster tillsammans med den lilla bankens personligare service. Vår samhällsnytta, och att våra ägarstiftelser gillar att ge tillbaka till samhället, skapar stolthet hos våra kunder och medarbetare.

Woman holding a cup of coffee with Bergslagens Sparbank printed on the side

Sparbanken Bergslagen kommer att erbjuda en stimulerande arbetsplats med goda möjligheter att utvecklas och skapa värden för såväl våra kunder som dig själv, banken och våra ägare. Du kommer till en verksamhet med ett decentraliserat arbetssätt där beslutsvägarna är korta och som innebär tydliga mandat, befogenheter och ansvar.

Banken kommer att ha en Företagsmarknad som spänner över hela verksamhetsområdet. Företagsmarknad leds av en Företagsmarknadschef med ansvar för den totala företagsaffären i samarbete med två regionala chefer för företagsmarknad – Sparbanken Bergslagen Norra (ort: Hedemora) respektive Södra (ort: Lindesberg). Vi kan nu erbjuda en affärsdriven och serviceinriktad företagsrådgivare en fantastisk möjlighet till yrkesmässig och personlig utveckling inom Sparbanken Bergslagen Södra.

Om rollen

Som Kundansvarig Företagsrådgivare är du bankens ansikte utåt och en stor del i att ge kunden en stark upplevelse av oss som bank. Med stort intresse och kunskap för affären skapar du och genererar resultat, ökar lönsamhet och säkerställer kundnöjdhet. Du bearbetar och vårdar såväl prospects som befintliga kunder i din portfölj och ansvarar för att ge råd kring kundens totala affär. Genom att förstå dina kunders unika behov och mål, kommer du att guida dem mot en sund och stabil ekonomi.

Exempel på ansvar och arbetsuppgifter:

  • Finansiell rådgivning
  • Genomförande av komplexa affärer med individuellt anpassade affärsupplägg
  • Förhandling av priser och villkor.
  • Kassaflödes-, risk- och lönsamhetsanalyser
  • Omvärldsbevakning och lärande

Din placeringsort blir Lindesberg eller Nora men du kommer också att spendera en del av din tid på kontoren i Frövi, Kopparberg och Storfors.

Vår kandidat

Du har tidigare erfarenhet av arbete som företagsrådgivare och behärskar spara, låna, skatter och juridik fullt ut. Du har en relevant utbildningsbakgrund som kompletterats med Swedsecs Rådgivarlicens samt Kreditbeviljningsrätt. Körkort är ett krav.

Vi lägger stor vikt vid din personlighet. Du är driven, tar egna initiativ, trivs i kundmötet och skapar förtroendefulla kundrelationer. Du brinner för att göra affärer som skapar värde för både kund och egen verksamhet. Du är ansvarstagande och prestigelös och delar generöst med dig av dina kunskaper till dina kollegor. Dessutom har du god kommunikationsförmåga i både tal och skrift.

Kontakt

Vi samarbetar med Consensus. För mer information är du välkommen att kontakta:
Annie Engel 076-11838 09 eller
Lena Ottaway 070-547 36 00.

Vi ser fram emot din ansökan senast 26 november på www.consensus.nu

Välkommen!