Under mars månad tystnade telefonerna och vi möttes av avbokningar pga. rädsla för smitta. Sedan kom april och fortfarande lugnt men det började röra lite på sig för de som verkligen behövde sälja såsom dödsbon och skilsmässor etc.

Vi bokade in visningar med förvarningen till säljarna om att vi inte vet hur detta kommer att gå, det kanske kan bli svårt…

Men så fel vi hade!

Fritidshusen blev årets vinnare på bostadsmarknaden hos oss! Hade sedan fritidshusen bekvämligheter som liknar en permanent bostad såsom toalett, dusch och fiber så var det jackpott. Hemmajobbarna och  storstäderna (främst Stockholm för vår del) längtade ut till dessa fritidshus med deras nyckel till frihet.

Så i år går vi återigen in med stora förhoppningar på fritidshusmarknaden och hoppas på att året ska bli minst lika bra som förra och med ett rejält gäng spekulanter i våra listor.

Går du i säljartankar?

Funderar du på att sälja ditt fritidshus så vänta inte ut snön, vi kommer gärna redan nu och gör en helt kostnadsfri värdering av ditt fritidshus samt pratar vidare om hur vi tror just du får de bästa förutsättningarna för din försäljning. Ring oss på 0581-14000 eller prata med din handläggare på Bergslagens Sparbank så hjälper de er att komma i kontakt med oss.

Läs mer om vår tjänst På gång

Mvh Fastighetsbyrån i Lindesberg/Nora