Hoppa till textinnehållet

Spara till barnen

Barnsparpremie

Är ditt barn under två år? Och ni bor i Lindesberg, Nora, Ljusnarsberg eller Storfors kommun? Eller är kunder i banken? Då erbjuder vår ägare, Sparbanksstiftelsen Bergslagen:

Barnsparpremie

Öppnar du ett månadssparande på ett fondkonto i ditt barns namn dubblerar stiftelsen första insättningen med upp till 1 000 kronor. Om du sätter in 200 kronor, sätter de in 200 kronor. Sätter du in 1 000 kronor, sätter de in 1 000 kronor. Dubbelt upp alltså.
Erbjudandena gäller till och med tvåårsdagen och endast ett fondkonto per barn.

Lägg undan lite omtanke

Har du börjat fundera på barnsparande? Vad bra! Vi hjälper dig att komma igång direkt. Du väljer själv vilken sparform som passar och hur mycket du vill spara. Det är aldrig för sent att börja!

 

Kom igång direkt

Det är enkelt att börja spara till barnen. Så här gör du:

1. Välj hur mycket du ska spara

Picto: testa själv

2. Öppna ett investeringssparkonto (ISK)

Spara i fonder och aktier – utan krångel med deklaration och skattekonsekvenser.
Öppna ISK i internetbanken
Läs mer om ISK

3. Välj fond

Med våra bekväma fondval kan du ägna dig åt annat än att hålla koll på ditt sparande och följa med på marknaderna. I stället sköter vi placeringarna åt dig.
Logga in och gör ett bekvämt fondval
Fondlistan

Behöver du hjälp?

Kontakta oss

Kontakta oss så hjälper vi dig att komma igång.

 

Vill du börja spara direkt?

Logga in på internetbanken och börja spara.

Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Fondfaktablad och informationsbroschyrer som innehåller fullständig information om fonderna hittar du på www.swedbank.se/fonder eller på ditt bankkontor. Fondandelar på fondkonto och ISK omfattas av investerarskyddet enligt lagen om investerarskydd.