Här kommer en kort redogörelse:

Ismael Hamoudi har utvecklat en app i syfte att fånga upp och kartlägga psykisk ohälsa i grundskolan. Appen är klar att användas och han är nu ute efter att få kontakt med skolor som är intresserade av att testa den. Han söker även efter investerare för att få ut produkten snabbare. Bra jobbat Ismael! En viktig och innovativ produkt!

Tobias Johansson har tillsammans med lokala konstnärer tagit fram T-shirts i streetdesign. Från början tänkte han sälja via en online-shop men nu kommer det att ske hemifrån. Nu väntar han bara på att första prototypen ska anlända från Los Angeles så att han sen kan komma igång. Wow, spännande Tobias, lycka till!

Fanny Andersson har som affärsidé att hjälpa mindre företag att ta bilder och videos, redigera dem samt publicera på sociala medier. Hon har redan fått en kund och har flera på gång. Kul! Lycka till Fanny!

Ella Selander är tjejen som tog sitt UF-företag vidare. Ella har nu enskild firma och driver företaget Cityshareservice, ett företag för återbruk av inventarier inom kommuner och större organisationer. Snacka om hållbarhet! Ella blev nyss en av tre finalister till Inkuberas SKAPA talang, hatten av Ella! 

Fanny Karlsson har utbildat sig inom fransförlängning och kunde med startkapitalet från banken investera i materialet som behövs. Hon har haft flera kunder under sommaren i sin salong hemma i källaren och planerar att fortsätta med sin verksamhet. Så skoj Fanny att du nu kan fortsätta din hobbyverksamhet i större skala!

Vi är jättestolta över alla Drömjobbare och önskar de Stort Lycka till i framtiden!

Är du intresserad av att komma i kontakt med någon av de? Sänd ett  så förmedlar vi kontakt!

Fler artiklar och nyheter hittar du här >>