Årets show är nummer 36 i ordningen och en vecka innan berättar ordförande Roland Hellsing om hur förväntansfulla körens cirka 40 sångare är inför detta stora event.

- Det här har vi planerat för ända sedan köråret startade i augusti. Extra stort i år är att vi för första gången kan livesända den andra föreställningen av vår Caprice på storbildsskärm i Lindeskolans aula, ett femtiotal meter från arenan där föreställningen äger rum. 4200 biljetter sålde slut på två dagar och det här ger en möjlighet för fler att kunna njuta av föreställningen.

Ett bidrag från Sparbanksstiftelsen i precis rätt tid gjorde att kören kunde prova detta nya grepp för att glädja publiken, utan att riskera att gå back. Det är de tacksamma för.
Manskören Harmoni har funnits i drygt hundra år och även om åldersspannet är brett och den äldsta är runt 80 år kan man tydligt märka av det de själva lite skämtsamt brukar kalla Martin Almgren-effekten.
- Martin var tidigare medlem i kören och efter hans framgångar i Idol har de yngre männen också hittat till oss. Det är roligt, säger Roland.

Lindesbergssonen Martin är dock inte den enda från Sveriges sångarelit som sjungit med kören. Förra året var Tommy Körberg gästartist vid körens Caprice och i år kom turen till Carola.

Läs fler artiklar här