Hoppa till textinnehållet

Fondlista

Oavsett vad du sparar till, hur mycket och hur ofta så hittar du hela vårt utbud i fondlistan. Välj om du vill spara bekvämt i några av våra enkla Basfonder eller om du vill skapa en egen fondportfölj. Kolla in vår Fondlista och kom igång med ditt sparande!

Fonder och kurser

Här kan du se aktuella fondkurser, risk och avgifter och jämföra fondernas utveckling.

Fondguiden

Skapa en egen fondportfölj med våra handplockade fonder märkta med F i fondlistan.

Upptäck ett enklare sätt att välja fonder

Analyser, artiklar och bloggar

Vår nättidning håller dig uppdaterad och ger dig inspiration. Här får du också konkreta placeringstips fö enskilda värdepapper och fonder.

Informationen på denna sida är framställd av Swedbank för allmän distribution. Sidan är framställd i informationssyfte och innehåller allmän information om produkterbjudanden från Swedbank och Sparbankerna och skall betraktas som marknadsföring. Innehållet på sidan utgör därför inte individuell rådgivning enligt lagen om värdepappersmarknaden eller lagen om finansiell rådgivning till konsumenter. Mottagaren av informationen på sidan bör vara uppmärksam på uttalanden om framtidsbedömningar är förenade med osäkerhet och rekommenderas att komplettera sitt beslutsunderlag med det material som bedöms som nödvändigt. Swedbank påminner om att investeringar på kapitalmarknaden, bland annat sådana som nämns på denna sida, är förenade med ekonomiska risker och du ansvarar själv för dessa risker. Stockholm 2014. Adress: Swedbank, Landsvägen 40, Sundbyberg, SE-105 34 Stockholm.